Ferdi Kadıoğlu Avrupa devlerini peşine taktı! İşte Fenerbahçe'nin kararı

Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu, başarılı performansıyla Avrupa'nın önemli takımlarını peşine taktı. Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu kararı belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un vazgeçilmezlerinden olan Ferdi Kadıoğlu, Avrupa'nın devlerini peşine taktı.

İtalyan ekibi Napoli ile Hollanda temsilcisi Ajax, kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi olan 23 yaşındaki sağ bekin bonservisini almak için müthiş bir rekabete girecek.

Sarı-lacivertli yönetim, Avrupa'nın iki dev ekibinin genç yıldıza olan ilgisinden memnun ve bir o kadar da rahat. Tok satıcı rolündeki Fenerbahçe kapıyı 20 milyon Euro'dan açarken, "Daha fazla veren alır" politikası izleyecek.

Daha önce Fenerbahçe'den Eljif Elmas (16.2 milyon Euro) ve Kim Min-Jae'yi (18 milyon Euro) transfer eden Napoli, Ferdi transferinde önceki referanslarına güveniyor.

Ajax, doğum yeri ve Futbol altyapısı Hollanda olan Ferdi'yi gelecek adına da iyi bir yatırım olarak görüyor. Genç oyuncunun transferinde bonservis kadar sonraki satıştan pay transferde belirleyici olacak.

(Sabah)

Ferdi Kadıoğlu Avrupa devlerini peşine taktı! İşte Fenerbahçe'nin kararı ile ilgili etiketler Ferdi Kadıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.