Fenomen şefe Burj el Khalifa sürprizi

Nusret Gökçe'nin en büyük rakiplerinden biri olan fenomen şef CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, yeni restoran açmaya hazırlandığı Dubai'de hoş bir sürprizle karşılandı. Özdemir'in fotoğrafı Dubai'nin en yüksek binası Burj el Khalifa'nın dış yüzeyine yansıtıldı. CZN Burak'ın sosyal medyadan paylaştığı o anlar kısa sürede Türkiye gündeminde ilk sıralara yükseldi.

CZN Burak lakaplı sosyal medya fenomeni şef Burak Özdemir, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai kentindeki restoranın hazırlıklarını bitirdi. 25 Aralık’ta açılışı yapılacak restoranın Dubai ve Orta Doğu’nun en büyük restoranı olduğu belirtiliyor.

İşte bu büyük restoranın yer alacağı Dubai kentindeki dünyanın en uzun binası olan Burj el Khalifa’da CZN Burak sürprizi yaşandı.

Binaya Burak Özdemir’in dev bir fotoğrafı yansıtılırken, ünlü şef o anları sosyal medya hesabından "Dubai beni çok güzel karşıladı. Teşekkür ederim" ifadeleri ile paylaştı.

 

CZN Burak'a yapılan bu hoş sürpriz Türkiye'de de yankı buldu. CZN Burak etiketi kısa sürede Twitter'da Türkiye gündemine oturdu.  

Fenomen şefe Burj el Khalifa sürprizi

Burak Özdemir, bu ilgi üzerine yeni bir paylaşım yaparak "Birbirinden güzel mesajları ile beni destekleyen bütün herkesten Allah razı olsun.Ben bir kardeşiniz olarak elimden ne gelirse yapmaya devam edeceğim.Ne mutlu bana ekip arkadaşlarımız ile yeni bir yolculuğa başladık" dedi.

Fenomen şefe Burj el Khalifa sürprizi ile ilgili etiketler CZN Burak Dubai BAE Burak Özdemir Burj el Khalifa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.