Fenomen Japon Yoshi gönüllü olarak deprem bölgesine gidiyor

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından Japonya’nın Türkiye’ye gönderdiği arama-kurtarma ekibinin çevirmenlik görevini üstlenen Japon fenomen Yoshi, deprem bölgesine gittiğini açıkladı.

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Japonya’nın gönderdiği arama-kurtarma ekibi deprem bölgesine ulaştı.

Bu gelişmenin ardından Türkiye’de yaşayan sosyal medya fenomeni Yoshi, ekibin çevirmenlik görevini üstlenmek üzere deprem bölgesine intikal ettiğini açıkladı.

Fenomen Japon Yoshi gönüllü olarak deprem bölgesine gidiyor

Gönüllü olarak deprem bölgesine gittiğini belirten Yoshi, Twitter’da yaptığı paylaşımda, “Uçuş iptali falan sorun çıkmazsa Japonya kurtarma ekibinin çevirmenlik gönüllüsü olarak deprem bölgesine gidiyorum. Hangi şehir hala belli değil. Ne kadar faydalı olabileceğimi bilmiyorum ama elimden geleni yapacağım ve umarım azda olsa oradaki insanlara yardımcı olabilirim.” ifadelerini kullandı.

Fenomen Japon Yoshi gönüllü olarak deprem bölgesine gidiyor ile ilgili etiketler deprem Japonya Kahramanmaraş
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.