Fenomen diziside şok gelişme! Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu?

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakterine hayat veren Melisa Şenolsun’dan üzen haber geldi. Peki, Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılıyor mu?

Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun, Aslıhan Gürbüz’ün yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinden hayranları üzen bir haber geldi. Diziye 2. sezonda dahil olan ve Rüya karakterine hayat veren Melisa Şenolsun’un Masumlar Apartmanı’ndan ilerleyen bölümlerde ayrılacağı belirtildi.

Fenomen diziside şok gelişme! Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu?

Melisa Şenolsun ayrılıyor mu?

Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakterini canlandıran ünlü oyuncunun dizi macerası oldukça kısa sürdü. Masumlar Apartmanı’nda Rüya karakterine hayat veren Melise Şanolsun’un 57. bölümde yapımdan ayrılacağı ifade edildi.

Fenomen diziside şok gelişme! Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu? - Resim : 2

Melisa Şenolsun kimdir?

24 Eylül 1996 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Melisa Şenolsun, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisidir. Kendisi gibi oyuncu olan Efecan Şenolsun'la kardeştir. Kariyerine ise 2015 senesinde Türk dizisi Tatlı Küçük Yalancılar ile başlamıştır. İzmir Gelişim Koleji Anadolu Lisesi mezunu olan Melisa Şenolsun, Uğur Mumcu Bornova Devlet Tiyatrosu'nda çalışmıştır. Netflix'te yayınlanan Atiye dizisinde ve pek çok başka projede de rol almıştır.

Fenomen diziside şok gelişme! Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Melisa Şenolsun masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.