Fenomen Danla Bilic ''Gayet iyisiniz'' diyen Beyaz TV muhabirine tepki gösterdi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent ve Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur ile birlikte afet bölgelerine yardım toplamak için harekete geçen fenomen Danla Bilic, Beyaz TV kanalı muhabirinin "Gayet iyisiniz, bu süreci de gayet hızlı atlatıyorsunuz" şeklindeki sorusuna tepki gösterdi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen yıkıcı depremin ardından elinden geleni yapmaya çalışan ve kimsesiz kalan hayvanlar için de çabalayan ünlü fenomen Danla Bilic, dün akşam arkadaşlarıyla toplantı için bit araya geldi. Danla Bilic, Beyaz TV kanalı muhabirinin "Gayet iyisiniz, bu süreci de gayet hızlı atlatıyorsunuz" şeklindeki yorumuna ateş püskürdü.


''LAF DOKACAĞIN SON İNSAN BENİM''

Duydukları karşısında sinirlenen Bilic, muhabire "Laf sokacağın son insan benim" yanıtını verdi. O anları Instagram hesabından yayınlayan Bilic "Sorumlulara uzatamayacağınız mikrofonları bize uzatıp ahkam kesmemeyi öğreneceksiniz" dedi.


Bilic, muhabirin sorularına tepki gösterdi. Bilic, muhabirin sözlerine "Yardım etmekten başka yapabileceğim başka bir şey yok. Laf sokmana hiç gerek yoktu. Güzel bir proje için yemeğe geldik, depremi öğrenince de hemen kalktık. Laf sokacağın son insan benim. Teşekkür ederim" şeklinde karşılık verdi.

''AHKAM KESMEMEYİ ÖĞRENECEKSİNİZ!''

O anları Instagram hesabından da paylaşan Danla Bilic, isyan ederek şu ifadeleri kullandı: "Röportajı Beyaz TV yayınlamadan ben yayınlayayım. Sorumlulara uzatamayacağınız mikrofonları bize uzatıp ahkam kesmemeyi öğreneceksiniz! Sırası değil demem gereken her şeye tam sırası diyorum unutmamak için. Bir tarafınız yiyorsa bu soruları muhatabına sorun bir işin ucundan tutmaya çalışan kimseye değil. Bu saatten sonra hiçbir şey eskisi gibi değil hele ki en küçüğünden en büyüğüne bizi ayırmaya bölmeye çalışan kimseye hiç değil."

Fenomen Danla Bilic ''Gayet iyisiniz'' diyen Beyaz TV muhabirine tepki gösterdi ile ilgili etiketler Danla Bilic deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.