Fenerium Mesut Özil forması çıktı mı? Mesut Özil şapka ve maskesi ne kadar?

Fenerbahçeli taraftarlar Mesut Özil’in transferi sonrasında oyuncunun giydiği forma, maske ve şapkasına büyük bir ilgi gösterdi. Peki, Mesut Özil Fenerbahçe forması çıktı mı? Mesut Özil maske ve şapkası ne kadar?

Dünyanın sayılı orta saha oyuncuları arasında yer alan Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye olan transferi büyük bir ses getirdi. İngiltere’nin Arsenal takımından Fenerbahçe’ye transfer olan ve gece saatlerinde Koç ailesine ait olan özel uçakla İstanbul’a gelen Mesut Özil’e sarı lacivertli taraftarlar sosyal medya üzerinden büyük bir destek verdi.

Mesut Özil’in havaalanına inmesinin ardından sosyal medyayı ayağa kaldıran Fenerbahçeli taraftarlar oyuncunun şimdiden Fenerium mağazalarında satılacak olan forma, maske ve şapkası konusunda araştırmalarına başladı. Peki, Mesut Özil forma, şapka ve maskesi satışa çıktı mı, ücreti ne kadar?

Fenerium Mesut Özil forması çıktı mı? Mesut Özil şapka ve maskesi ne kadar?

FENERİUM MESUT ÖZİL FORMASI SATIŞA ÇIKTI MI?

Fenerium’da Mesut Özil formasını bulabilirsiniz. Fenerbahçe 2020-2021 sezonu çubuklu forması arkasına Mesut Özil ve 67 numarasını yazdırarak toplamda 315 TL’ye bu ürüne sahip olabilirsiniz. Ancak henüz Mesut Özil şapkaso ve maskesinin Fenerium mağazalarında satışa çıkmadığı belirtildi.

Fenerium Mesut Özil forması çıktı mı? Mesut Özil şapka ve maskesi ne kadar? ile ilgili etiketler Mesut Özil maske Fenerium şapka forma
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.