Eski Fenerbahçe'li Adil Rami, açtığı tazminat davasını kazandı

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Fransız savunmadı Adil Rami, eski kulübü Boavista'ya karşı açmış olduğu tazminat davasını kazandı. Portekiz ekibi Rami'ye 200 bin Euro tazminat ödeyecek.

2019-20 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Adil Rami, eski takımı olan Portekiz'in Boavista ekibine açtığı davayı kazandı. FIFA, Boavista'nın Fransız stopere 200 bin Euro ödemesine karar verdi. 

2020-21 sezonunun başında Boavista'ya imza atan Fransız oyuncu, 1 sezonluk birlikteliğin ardından karşılıklı olarak kulübüyle yollarını ayırmıştı. Ancak Rami, Portekiz ekibinin anlaşılan miktara uymadığını iddia ederek konuyu FIFA'ya taşıdı. FIFA'nın da kendi lehine karar vermesinin ardından 36 yaşındaki oyuncuya eski takımı Boavista'nın 200 bin Euro tazminat ödemesi kararlaştırıldı. 

ÖDEME OLMAZSA TRANSFER YASAĞI GELEBİLİR

Halihazırda Troyes forması giyen Rami'ye 19 Mart tarihine kadar ödeme yapması gereken Boavista, söz konusu ödemeyi gerçekleştirmemesi halinde 1 dönem transfer yasağıyla karşı karşıya kalacak. 

Boavista'daki bir sezonluk yolculuğunda 22 maça çıkan Rami, gol ya da asist katkısı yapamadı. Fransa'nın 2018 yılında kazandığı Dünya Kupası'nda da kadroda bulunan savunmacı, ligimizde de Fenerbahçe formasıyla 7 maça çıktı.

Eski Fenerbahçe'li Adil Rami, açtığı tazminat davasını kazandı ile ilgili etiketler Adil Rami Fenerbahçe Boavista
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.