Fenerbahçe'yi yıkan haber! 6 hafta yok...

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Vincent Janssen'in 6 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Fenerbahçe'ye Janssen'den kötü haber geldi. beIN Sports'un haberine göre, Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Bursaspor maçında sakatlanan sarı lacivertlilerin Hollandalı golcüsünün 6 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Futbolcunun ayak baş parmağındaki kemik ödemi, halen dağılmış değil. Sağlık heyeti ise, ne yapacağı konusunda uluslararası bir çalışma başlattı. Janssen'in raporları ve MR'ı, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran İngiliz ekibi Tottenham kulübünün sağlık heyetiyle paylaşıldı.

TEDAVİ İÇİN ANTİBİYOTİK VE İĞNEYE DEVAM...

Fenerbahçe Sağlık Heyeti Başkanı Burak Kunduracıoğlu, aralarında dünyaca ünlü Alman ortopedistlerin bulunduğu bir tıp grubuna da durumu aktardı, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Janssen'e, kemik ödeminin başparmağı hareket ettiren sinirlere çok yakında bulunması nedeniyle cerrahi operasyon yapılamadığı öğrenildi.

Hollandalı oyuncunun parmağında his kaybı oluşmaması için ameliyat seçeneğinin kullanılamadığı kaydedildi. Teknik heyet, ödemin dağılması için antibiyotik ve iğne tedavisine devam edecek. Ödemin dağılması için beklemede kalınacak.

JANSSEN'İN FORMA GİYEMEYECEĞİ BÜYÜK MAÇLAR

Sezon başında Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'dan kiralanan Hollandalı golcü oyuncu, ligin ikinci yarısındaki şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren şu maçlarda forma giyemeyecek;

19'uncu hafta Trabzonspor - Fenerbahçe
21'inci hafta Medipol Başakşehir - Fenerbahçe
23'üncü hafta Beşiktaş - Fenerbahçe
26'ncı hafta Fenerbahçe - Galatasaray

Golcü futbolcu bu maçların yanı sıra Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde oynanacak olan Akın Çorap Giresunspor maçlarında da sahada olamayacak.

Fenerbahçe'yi yıkan haber! 6 hafta yok... ile ilgili etiketler janssen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.