Fenerbahçe'ye Premier Lig'den iki forvet birden!

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren ve şu ana kadar Mehmet Ekici'yle Mathieu Valbuena'yı kadrosuna katan Fenerbahçe için müthiş bir iddia ortaya atıldı.

2 sezondur taraftarını büyük hayal kırıklığına uğratan, yıldız transferlerine rağmen şampiyonluk yarışından bu sezon da uzak kalan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Doğan Haber Ajansı'nın geçtiği habere göre; Sarı Lacivertliler, Leicester City'nin iki yıldız ismi Jamie Vardy ve Ahmed Musa ile ilgileniyor.

sldkfjsdfsdf

Van Persie ve Fernandao'nun belirsiz durumlarından ötürü bu iki Vardy ve Musa için zemin yoklayan yönetimin forvet transferi için para harcamaktan kaçınmayacağı belirtildi.

EMENİKE-SPARTAK MOSKOVA FLÖRTÜ

Öte yandan Emenike'yi eski kulübü Spartak Moskova istedi. Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan Nijeryalı golcü, İngiltere Ligi'nde futbol oynamak istese de, talibi Rusya'dan geldi. Spartak Moskova 30 yaşındaki eski oyuncusunu yeniden kadroya katmak istiyor.

Fenerbahçe'ye Premier Lig'den iki forvet birden! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Premier Lig ahmet musa jamie vardy
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.