Fenerbahçe'ye oyuncu teklifi! Maaşının büyük bölümünü karşılayacaklar

Real Madrid, kadrosunda düşünmediği oyuncusunu Fenerbahçe'ye önerdi. Üstelik Madrid, oyuncunun maaşının büyük bir bölümünü ise karşılamaya hazır. İşte detaylar..

Chealse'de büyük başarılara imza atan Belçikalı yıldız Eden Hazard, Real Madrid'te beklenen performansı gösteremedi. Oyuncunun sürekli sakatlık yaşaması futbol kariyerinde düşüşe geçemesine neden oldu. Real Madrid, Eden Hazard'ı aralarında Fenerbahçe'nin de bulunduğu birkaç takıma önerdi. Madrid, Hazar'ın maaşının büyük bir bölümünü de karşılamaya hazır. İşte detaylar...

FENERBAHÇE'YE EDEN HAZARD ÖNERİSİ

Belçikalı yıldız Eden Hazard, formaya hasret kalsa da Real Madrid ile 2024’te bitecek sözleşmesini tamamlamak istiyor. İspanyol devi ise tarihinin en büyük hayal kırıklıklarından biri olan Hazard ile bu sezonun sonunda yolları ayırmaya kararlı. Bunun için kesenin ağzını açtılar.Senelik maliyeti 20 milyon Euro’yu bulan tecrübeli oyuncu için hiçbir takım istekli değil. İddiaya göre Real Madrid, maaşının büyük bölümünü karşılamaya hazır olduğunu belirterek dünyaca ünlü yıldızı, aralarında Fenerbahçe’nin de dahil olduğu birçok takıma önerdi.

Bir zamanlar dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak gösteriliyordu. Chelsea’deki muhteşem performansı sonrası Real Madrid’in 2019’da kendisi için 115 milyon Euro ödemesi sürpriz olmadı. Ancak Eden Hazard transferi, İspanyol devinin tarihindeki en büyük hayal kırıklıkları arasındaki yerini aldı. Belçikalı oyuncu, Chelsea’deki formunun çeyreğine bile ulaşamadı, peş peşe yaşadığı sakatlıklar nedeniyle kariyeri hızla aşağı indi. Hazard, formaya adeta hasret kalmasına rağmen Real Madrid ile 2023-24 sezonunun sonunda bitecek sözleşmesini tamamlamak istiyor.

HAZARD KADRODA İSTENMİYOR

İspanyol devi ise deyim yerindeyse Hazard’dan kurtulmanın yollarını arıyor. Üstelik bunu, 20 milyon Euro’luk maaşı nedeniyle yapmıyor. Real Madrid’in Belçikalı oyuncuyu önümüzdeki sezon kiralayacak olan takıma maaşının büyük bölümünü üstlenme taahhüdünde bulunacağı iddia edildi. İspanyol ekibinin, şimdiden 32 yaşındaki yıldızı aralarında Fenerbahçe’nin de bulunduğu birçok takıma önerdiği öne sürüldü. Real Madrid, dünyaca ünlü yıldızın daha fazla kadroda yer almasını istemiyor.

İDDİALAR YENİ DEĞİL

Hazard-Fenerbahçe iddiaları yeni değil. Geçtiğimiz ocak ayının ilk günlerinde İspanyol basını, Sarı-Lacivertliler ile Real Madrid arasında Belçikalı süperstar için temas kurulduğunu yazmıştı. Ancak 32 yaşındaki oyuncunun o dönemde sakat olması, form tutmasının kolay gözükmemesi nedeniyle Fenerbahçe, bu transferde ısrarcı olmadı. Görünen o ki yaz transfer döneminde Eden Hazard’ın ismi yeniden sık sık gündeme gelecek.

 

Fenerbahçe'ye oyuncu teklifi! Maaşının büyük bölümünü karşılayacaklar ile ilgili etiketler Eden Hazard Fenerbahçe