Fenerbahçe'ye Kim Min Jae ve Arda Güler'den kötü haber!

Pazar günü Vodofone Park'ta, Beşiktaş'a konuk olacak Fenerbahçe'ye Kim Min Jae'den kötü haber geldi. Güney Koreli stoper

Pazar akşamı Vodofone Park'ta Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçe'de eksikler can sıkıyor. Serdar Aziz'in Gaziantep FK maçında kart görmesinin ardından cezalı duruma düşmesinin ardından Kim Min Jae ve Arda Güler'den de kötü haber geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, 

"Profesyonel futbolcularımızdan Kim Min-Jae’nin bir süredir devam eden sağ ayak talus kemiğindeki ağrı şikayeti nedeniyle ülkesi Güney Kore’ye gitmesine karar verilmiştir. Oyuncumuzun kesin durumu doktorlar arasında yapılacak konsültasyonlar neticesinde netlik kazanacaktır.

Genç oyuncumuz Arda Güler’in ise kalça kasık bölgesinde devam eden ağrıları nedeniyle pelvik bölgeye yönelik Acıbadem Altunizade Hastanesinde çekilen MR’ına göre sağ acetabulum ve iliak kemik bölgesinde yaygın stres reaksiyonu ile ödem ve iliopsoas kas tendon bileşkesinde zorlanma-tendinit bulguları saptanmıştır. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri yer aldı. 

Fenerbahçe'ye Kim Min Jae ve Arda Güler'den kötü haber! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Arda Güler Kim Min Jae
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.