Fenerbahçe'ye İsmail Yüksek'ten yıkan haber geldi! Milli futbolcu sezonu kapattı: EURO 2024'te forma giyebilecek mi?

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile oynadığı derbide sakatlanarak oyundan çıkan İsmail Yüksek'ten yıkan haber geldi. Milli futbolcunun sezonu kapattığı öğrenildi. Peki İsmail Yüksek EURO 2024'te forma giyebilecek mi?

Fenerbahçe'nin dün akşam Beşiktaş ile oynadığı derbinin 18. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan İsmail Yüksek'ten kötü haber geldi.

İSMAİL YÜKSEK SEZONU KAPATTI!

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Beşiktaş derbisinde sakatlanan Fenerbahçeli İsmail Yüksek 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak. Bilek sakatlığı yaşayan 25 yaşındaki oyuncu sezonu kapattı.

EURO 2024'E YETİŞECEK Mİ?

İsmail Yüksek'in sakatlığı ve fizik olarak toparlaması için verilen süre 1.5 ay olurken, A Milli Takımımızın yer alacağı EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'na kalan süre 47 gün. Milli takımımızın ilk maçına kalan süre ise 51 gün. İsmail Yüksek'in Vincenzo Montella tarafından kadroda dahil edileceği, fizik olarak hazır hale gelmesi halinde de süre vereceği düşünülüyor.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada İsmail Yüksek'in sakatlığına dair bilgi verildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan paylaşımda, "Dün akşam Beşiktaş ile oynadığımız derbi maçta ayak bilegi burkulması geçiren ve oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz İsmail Yüksek’in Acıbadem Sağlık Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan değerlendirme sonucu ayak bileği bağında kopma tespit edilen oyuncumuzun tedavisine hemen başlanılmıştır. Genç futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri yer aldı.

Fenerbahçe'ye İsmail Yüksek'ten yıkan haber geldi! Milli futbolcu sezonu kapattı: EURO 2024'te forma giyebilecek mi? ile ilgili etiketler İsmail Yüksek Fenerbahçe