Fenerbahçe'ye imza atan Jorge Jesus'tan ilk açıklama geldi: Birinci hedef şampiyonluk

Fenerbahçe'nin 1 yıllık sözleşmeye imzaladığı Teknik Direktör Jorge Jesus'tan ilk açıklama geldi. İlk hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunun altını çizen Portekizli teknik adam, "Umarım alacağımız galibiyetler ve oyun kalitemizle taraftarlarımız mutlu edebiliriz.Yaşa Fenerbahçe" dedi.

Fenerbahçe, Portekizli dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe Televizyonu tecrübeli teknik adamın Türkiye'ye gelirken yaptığı açıklamaları taraftarlarıyla paylaştı.

Portekizli çalıştırıcının FB TV'ye ilk açıklamaları şu şekilde:

"Ben ve ekibim biliyoruz ki Fenerbahçe taraftarları çok tutkulu. Bizi uzun zamandır bekliyorlar. Tutkunun çok fazla olduğu çok büyük bir takımda çalışacağız. Ben ve ekibim de işimizde çok tutkulu insanlarız. Çok mutluyum.

İlk hedefimiz lig şampiyonluğu. Çünkü Fenerbahçe 8 senedir şampiyon olamıyor. İlk hedefimiz bu. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacağız. Eleme turlarında güçlü rakiplerimizin olduğunu biliyoruz.

Umarım alacağımız galibiyetler ve oyun kalitemizle taraftarlarımız mutlu edebiliriz.Yaşa Fenerbahçe."

Fenerbahçe'ye imza atan Jorge Jesus'tan ilk açıklama geldi: Birinci hedef şampiyonluk ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sözleşme jorge jesus
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.