Fenerbahçe'ye Abdülkerim Bardakcı transferinde pürüz!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertli ekibin gündemindeki isim Abdülkerim Bardakcı. Bir süredir temaslarını sürdüren ve Konyaspor'la anlaşan Kanarya'ya Abdülkerim cephesinde pürüz çıktı..

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertli ekibin gündemindeki isim Abdülkerim Bardakcı. Bir süredir temaslarını sürdüren ve Konyaspor'la anlaşan Kanarya'ya Abdülkerim cephesinde pürüz çıktı.

SARI KANARYALAR ABDÜLKERİM'İN MAAŞ TALEBİNİ KARŞILAMADI

TRT Spor'un haberine göre; Sarı lacivertliler ile Konyaspor, futbolcunun transferi konusunda anlaştı fakat Fenerbahçe Abdülkerim'in maaş taleplerini karşılamadı.

EZELİ RAKİP GALATASARAY DEVREYE GİRDİ

Galatasaray'ın Abdülkerim Bardakcı transferi için devreye girdiği öğrenildi. Sarı-kırmızılılar, milli futbolcunun transferi konusunda Konyaspor ile görüşmelere başladı.

.

Fenerbahçe'ye Abdülkerim Bardakcı transferinde pürüz! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Transfer Abdülkerim Bardakçı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.