Fenerbahçe'nin yıldızı tozu dumana kattı! Haaland ve Lewandowski'yi bile solladı geçti

Jorge Jesus'un göreve gelmesiyle adeta kendini bulan Fenerbahçe'nin golcüsü Enner Valencia, dakika başına attığı gol sayısıyla Haaland ve Lewandowski'yi geçerek zirveye yerleşti

Son olarak Alanyaspor'u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Enner Valencia attığı gol ile yıldızlaştı. Bu sezon harikalar yaratan Ekvadorlu golcü, Avrupa'ya da damga vurdu.

HAALAND VE LEWANDOWSKI'Yİ GEÇTİ

Fenerbahçe'nin yıldızı Enner Valencia, bu sezon Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig'de dakika başı en fazla gol atan oyuncular listesinde Haaland ve Lewandowski'yi geride bıraktı.

Fenerbahçe'nin yıldızı tozu dumana kattı! Haaland ve Lewandowski'yi bile solladı geçti

47 DAKİKADA 1 GOL ATIYOR

Enner Valencia 47 dakikada 1 gol atarken, Manchester City'nin yıldızı Erling Haaland 52 dakikada 1 gol attı. Barcelona'nın Bayern Münih'ten kadrosuna kattığı dünyaca ünlü yıldız Lewandowski ise 56 dakikada 1 gol atma başarısı gösterdi.

DAKİKA VE GOL SAYILARI:

Enner Valencia: 7 gol, 330 dakika - 47 dakikada bir
Erling Haaland: 11 gol, 575 dakika - 52 dakikada bir
Robert Lewandowski: 8 gol, 449 dakika - 56 dakikada bir

Fenerbahçe'nin yıldızı tozu dumana kattı! Haaland ve Lewandowski'yi bile solladı geçti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Enner Valencia Robert Lewandowski Erling Haaland
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.