Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci'den müjdeli haber! Baba oluyor

Geçtiğimiz mart ayında Gözde Doyran ile nikah masasına oturan İrfan Can Kahveci'den güzel haber geldi. Fenerbahçe’nin yıldızı İrfan Can Kahveci baba olmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de forma giyen 26 yaşındaki yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci'nin eşi Gözde Kahveci sosyal medyadan hamile olduğunu duyurdu. Gözde Kahveci paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Yeni yılı beklemek hiç bu kadar heyecan verici olmamıştı..."

 Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci'den müjdeli haber! Baba oluyor

BEBEKLERİNİN CİNSİYETİNİ AÇIKLADI

İrfan Can da yaptığı yorumla çocuğun cinsiyetinin erkek olduğunu açıkladı. Ünlü futbolcu, eşinin paylaşımına; "Her şeyim. Oğlumuzla beraber geçireceğimiz günler için çok heyecanlıyım. Seni çok seviyorum." yorumunu bıraktı.

 

Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci'den müjdeli haber! Baba oluyor ile ilgili etiketler İrfan Can Kahveci gözde doyran
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.