Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Galatasaray derbisinde yok!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Mehmet Ekici'de kas yırtığı olduğunu açıkladı. Yıldız isim Galatasaray maçında oynayamayacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Yeni Malatyaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Kocaman, Mehmet Ekici'nin neden kadroda yer almadığı sorusu üzerine, "Mehmet Ekici dün antrenmanda ağrısı olduğunu söylemiş. Kas yırtığı var." dedi.

ekici

Kocaman'ın maça dair açıklamaları ise şöyleydi:

"Geçen hafta bir antrenör değişikliği oldu rakipte. Yeni bir düzen kurmaya çalışıyorlar. Nelerle karşılacağımız konusunda soru işaretleri var. Düzen açısından değil de oyuncu performansı açısından... Tabi bunları bir kenara bırakıp kazanmamız lazım. Galatasaray maçından önce mutlaka kazanmalıyız. Rakiplerimizin durumunu bahane edemeyiz."

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Galatasaray derbisinde yok! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Derbi sakatlık YÖK Mehmet Ekici
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.