Fenerbahçe'nin yeni transferi Luan Peres, İstanbul'a ayak bastı

Kim Min-jae'yi Napoli'ye satan Fenerbahçe, stoper mevkiine bir takviye daha yapıyor. Sarı-Lacivertliler, Olimpik Marsilya forması giyen Brezilyalı Luan Peres ile anlaştı. Gün içinde görüşmelere başlandığı KAP'a bildirilen 28 yaşındaki oyuncu, İstanbul'a geldi. Havaalanında konuşan tecrübeli oyuncu, "Bu takımla kupalar kazanmak istiyorum. Jorge Jesus çok iyi bir antrenör" dedi.

Fenerbahçe , Olimpik Marsilya’dan Luan Peres’i kadrosuna katıyor. Fransız ekibi ve oyuncu ile anlaşmaya varan Sarı-Lacivertliler, Peres'i İstanbul’a getirdi. Gün içerisinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) oyuncu için görüşmelere başlandığını da bildiren Kanarya'nın yarın Sambacı'yla son detayları görüşerek, tecrübeli oyuncuyu sağlık kontrollerinden geçirmesi bekleniyor. 

Fenerbahçe'nin yeni transferi Luan Peres, İstanbul'a ayak bastı

''BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM''

Havaalanında, Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabirinin sorularını yanıtlayan Peres, “Burada olduğum için çok mutluyum. Şu anda çok yorgunum çünkü benim için çok yorucu bir gündü. Dün akşam İngiltere’deydim. Londra’dan Marsilya’ya uçtum. Sabah 11’de Marsilya’daydım, 3 saatte valizlerimi topladım. Daha sonra evimden ayrılıp havalimanına geldim ve şu anda buradayım” diye konuştu.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Luan Peres, İstanbul'a ayak bastı - Resim : 2

''SAHADA HER ŞEYİNİ VEREN BİR OYUNCU GÖRECEK''

“Fenerbahçe taraftarı, sahada her şeyini veren bir oyuncu görecek” diyen Peres, “Bu takımla kupalar kazanmak istiyorum. Jorge Jesus çok iyi bir antrenör. Onu Brezilya’da çalıştığı dönemi biliyorum. Flamengo ile yaptığı işler gerçekten harikaydı. Willian Arao’yu da tanıyorum” dedi.

Luan Peres, stoperin yanı sıra sol bekte de görev yapabiliyor.

Fenerbahçe daha önce stoper rotasyonu için Flamengo’dan Gustavo Henrique’yi transfer etmişti.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Luan Peres, İstanbul'a ayak bastı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Luan Peres Olimpik Marsilya
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.