Fenerbahçe'nin yeni transferi Jayden Oosterwolde İstanbul'a geldi!

Fenerbahçe'de transferde hareketli saatler yaşanıyor. Son olarak sarı lacivertlilerin yeni transferi Jayden Oosterwol'de İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

Sol bek bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, yeni transferine kavuştu. Sarı-lacivertli ekip uzun süredir Parma'dan Jayden Oosterwolde ile ilgileniyordu. Hollandalı oyuncu, sağlık kontrolünden geçmek için İstanbul'a geldi.

21 yaşındaki sol bek sağlık kontrolünden sonra resmi sözleşmeye imza atacak.

BONSERVİS BEDELİ 7,5 MİLYON EURO

Parma'da senelik 200 bin Euro kazanan genç oyuncu sarı-lacivertli ekipte ise yılda 800 bin Euro kazanacak. Fenerbahçe, Hollandalı oyuncu için İtalyan ekibine 7,5 milyon Euro'luk bonservis bedeli ödeyecek.

Jayden Oosterwolde 21 yaşında ve 1.89 boyunda. Sol bek dışında sol stoper de oynayabiliyor. Uzun boyuna rağmen çabukluğu ve tekniği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Jayden Oosterwolde İstanbul'a geldi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Parma Jayden Oosterwolde Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.