Fenerbahçe'nin yeni stoperi İstanbul'da

Yaz transfer döneminin yaşadığı limit sorununa rağmen en hızlı takımı olan Fenerbahçe aradığı stoperi İspanya'da buldu. Sarı lacivertli takımın anlaştığı Las Palmas'ta forma giyen Mauricio Lemos gece saatlerinde İstanbul'a geldi.

Yaz transfer döneminin limit konusunda en sıkıntılı ancak transfer bakımından en hızlı takımı olan Fenerbahçe stoper konusunda da mutlu sona ulaştı. 

Stoper hattını güçlendirmek için en az 2 oyuncu ile anlaşmayı planlayan sarı-lacivertliler, La Liga 2 ekiplerinden Las Palmas'ta forma giyen Mauricio Lemos ile anlaştı.

Fenerbahçe'nin 3+1 yıllık anlaşma sağladığı Uruguaylı stoper için İspanyol ekibine 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ileri sürüldü.

Gece yarısı İstanbul'a gelen 24 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrollerinin ardından birkaç gün içerisinde Topuk Yaylası'ndaki kampa katılması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin yeni stoperi İstanbul'da

.

Fenerbahçe'nin yeni stoperi İstanbul'da ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mauricio Lemos las palmas stoper
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.