Fenerbahçe'nin yeni stoperi Güney Koreli Min-Jae Kim İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başlandığını bildirdiği Güney Koreli Min-Jae Kim İstanbul'a geldi. Milli takım formasını 32 kez giyen ve 3 gole imza atan genç stoper, İstanbul'da olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, 6. transferine hazırlanıyor. Kulüpten yapılan açıklama ile görüşmelere başlandığı bildirilen Güney Koreli stoper Min-Jae Kim, sabaha karşı İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'nin yeni stoperi Güney Koreli Min-Jae Kim İstanbul'a geldi

Fenerbahçe yöneticileri Selahattin Baki ve Emir Yolaç tarafından havalimanında karşılanan 24 yaşındaki stoper burada yaptığı açıklamada Vitor Pereira ile daha önce görüştüğünü ve İstanbul'da olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Çin Ligi ekiplerinde Beijin Guoan'a Ocak 2019'da transfer olan Güney Koreli stoper 39 maça çıkarken, Sarı-Lacivertlilerin sezon öncesi kadrosuna kattığı 6. futbolcu olacak.

EMİR ORTAKAYA DA AÇIKLANDI

Fenerbahçe, daha önce Serdar Dursun, Steven Caulker, Çağtay Kurukalıp, Burak Kapacak ve 17 yaşındaki yıldız adayı Emir Ortakaya'yı kadrosuna katmıştı.

Fenerbahçe kulübünden Emir Ortakaya ile 3 yıllık sözleşme imzalandığına dair yapılan açıklamada "Emir Ortakaya, önümüzdeki yıllarda futbol A takımımızın kadrosuna aday olmak üzere futbol akademimize katılmıştır. Emir Ortakaya'nın transferi karşılığında futbolcumuz Barış Alıcı da bonservisiyle Gençlerbirliği Kulübüne katıldı. Emir Ortakaya'ya çubuklu formamızla başarı dolu sezonlar dileriz." denilmişti.

Fenerbahçe'nin yeni stoperi Güney Koreli Min-Jae Kim İstanbul'a geldi - Resim : 2

Tranferi sonrası FB TV'ye açıklamalarda bulunan genç stoper ise "Hayalini kurduğum ve hedeflediğim büyük Fenerbahçe camiasına katıldığım için çok mutluyum. Çok heyecanlıyım. İnşallah her şey güzel olur. Büyük pay sahibi olan Tahir hocama ve Kemal ağabeyime de çok teşekkür ederim. İnşallah kimseyi mahcup etmem ve çok güzel günler bizi bekler." ifadelerini kullandı.

 

Fenerbahçe'nin yeni stoperi Güney Koreli Min-Jae Kim İstanbul'a geldi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Min-Jae Kim Beijing Guoan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.