Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turundaki rakibi Slavia Prag oldu

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turundaki rakibi Slavia Prag oldu... Çek futbolunun köklü takımıyla eşleşen Sarı-Lacivertliler ilk maçı 17 Şubat'ta evinde oynayacak. Fenerbahçe bu eşleşmeden galip ayrıldığı takdirde adını son 16 turuna yazdıracak.

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu 3. sırada tamamlayarak Avrupa Konferans Ligi play-off'larına katılmayı hak eden Fenerbahçe'nin rakibi Slavia Prag oldu.

Kuraya seri başı olarak katılmayan Sarı-lacivertlilerin muhtemel rakipleri arasında Maccabi Tel Aviv, Partizan, Bodo/Glimt, Randers, Slavia Prag, PAOK, Karabağ, Vitesse veya Tottenham yer alıyordu.

Bu sezon ilk kez oynanmaya başlanan UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde final maçı Arnavutluk'un Tiran şehrinde oynanacak.

HOCALARI FENERBAHÇE'Yİ İSTİYORDU

Slavia Prag Teknik direktörü Jindrich Tripisovsky Fenerbahçe ile eşleşmek istediğini belirterek, "Güzel bir stadyumları var ve müthiş bir ortam olur. Kurada bize daha önce oynadığımız takımlar gelsin istemiyorum" demişti.

UEFA Konferans Ligi play-off turunda eşleşmeler şöyle:

Marsilya - Karabağ
PSV - Maccabi Tel Aviv
Fenerbahçe - Slavia Prag
Midtjylland - PAOK
Leicester City - Randers
Celtic - Bodo/Glimt
Sparta Prag - Partizan
Rapid Wien - Tottenham veya Vitesse

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turundaki rakibi Slavia Prag oldu

 

 

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turundaki rakibi Slavia Prag oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Slavia Prag UEFA Avrupa Konferans Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.