Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı 11'i netleşiyor!

Spor Toto Süper Lig’deki şampiyonluk yarışını sürdürmek isteyen Fenerbahçe, kritik Trabzonspor virajını hasarsız atlatmak istiyor. Sarı-Lacivertliler'de sakatlığı bulunan futbolcuların tedavileri sürerken, maç kadrosu da netleşmeye başladı.

Fenerbahçe’de gözler ligde oynanacak Trabzonspor karşılaşmasına çevrildi. Sarı-lacivertli ekip, Perşembe günü konuk edeceği rakibini mağlup edip zirve takibini sürdürmeyi amaçlıyor.

Bitexen Giresunspor maçının ardından 3 günlük izin yapan Fenerbahçe çalışmalarını sürdürüyor. Kalede ve savunmada değişiklik yapması beklenmeyen Teknik Direktör Jorge Jesus, İrfan Can Eğribayat’ın önünde Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Attila Szalai ve Luan Peres dörtlüsünü oynatmayı hedefliyor.

BORDO MAVİLİLER'DE KRİTİK EKSİK

Trabzonsporlu Anastasios Bakasetas’ın yokluğunda orta saha hakimiyetini kaptırmak istemeyen Portekizli teknik adamın, Arao'nun yanında Mert Hakan Yandaş ve İsmail Yüksek arasında tercih yapacağı öğrenildi.

Sağ iç koridorda Arda Güler’in oyun kurma yeteneğinden faydalanmak isteyen Jesus, sol kanatta Emre Mor ya da Diego Rossi’ye formayı verecek.

İleri uçta ise gol krallığında zirvede yer alan Enner Valencia ile birlikte Michy Batshuayi’nin şans bulması bekleniyor.

Ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan mücadele, bordo-mavili ekibin 2-0 üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Bu kez rakibini mağlup etmek isteyen Fenerbahçe, alacağı galibiyetle puanını 71’e çıkarmayı hedefliyor.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı 11'i netleşiyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

İsrail'in Lübnan'ın güneyine yönelik hava saldırısında ölü ve yaralıların olduğu bildirildi

İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyindeki 3 katlı bir binaya düzenlediği hava saldırısında ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.