Fenerbahçe'nin sambacısı İstanbul'a ayak bastı! Willian Arao sarı-lacivertli oluyor

Fenerbahçe, orta saha bölgesini Flamengo'dan Willian Arao'yla güçlendirdi. Brezilyalı futbolcu, sağlık kontrolünden geçmek ve sarı-lacivertlilere imza atmak için İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi orta sahasını Willian Arao ile güçlendiriyor. Sarı-lacivertlilerin daha önce prensip anlaşması sağlandığını duyurduğu Brezilyalı futbolcu İstanbul'a geldi. 30 yaşındaki futbolcunun, sağlık kontrolleri sonrası, resmi sözleşmenin altına imza atması bekleniyor.

FENERBAHÇE, FLAMENGO KULÜBÜNE 2 MİLYON EURO ÖDEYECEK

Fenerbahçe, bu transfer için Flamengo'ya 2 milyon euro bonservis ödeyecek. Arao'ya yıllık 1.2 milyon euro ücret verecek sarı-lacivertliler, tecrübeli futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

KARİYERİNDE İLK KEZ BREZİLYA DIŞINA ÇIKIYOR

Daha önce 1 kez Brezilya Milli Takımı forması giyen Arao, kariyerinde ilk kez Brezilya dışına çıkacak. Arao, Corinthians, Portuguesa, Chapecoense, Atletico-GO, Botafogo ve Flamengo formaları giydi.

Fenerbahçe'nin sambacısı İstanbul'a ayak bastı! Willian Arao sarı-lacivertli oluyor

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti;

"Kulübümüz, Flamengo forması giyen Brezilyalı oyuncu Willian Arao için kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu, sağlık kontrolü ve kontrat görüşmelerini tamamlamak üzere yarın akşam İstanbul’a gelecektir."

 

.

Fenerbahçe'nin sambacısı İstanbul'a ayak bastı! Willian Arao sarı-lacivertli oluyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer willian arao İstanbul'a geldi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.