Fenerbahçe'nin Hidemasa Morita transferinde son durum... Uçak biletleri hazır

Fenerbahçe, Japon orta saha oyuncusu Hidemasa Morita transferinde sona geldi. Santa Clara kulübüyle her konuda anlaşan Sarı-Lacivertli yönetim 26 yaşındaki futbolcunun ve eşinin İstanbul uçak biletlerini kestirdi. Morita yarın Fenerbahçeli oluyor...

Ozan Tufan'ın Watford'a satan Fenerbahçe, orta sahayı Hidemasa Morita'yla güçlendiriyor. Sarı-Lacivertliler 26 yaşındaki Japon futbolcuyla her konuda anlaştı. Portekiz ekibi Santa Clara'dan bonservisiyle alınan Morita'nın yarın 17.25’te İstanbul'da olması bekleniyor.

Japonya Milli Takımı formasını 9 kez giyen defansif orta saha oyuncusu geçen sezon devre arasında Santa Clara'ya transfer olmuştu. Türk bir başkana sahip olan Portekiz ekibiyle her konuda anlaşma sağlandı. Uçak biletleri alınan Morita, evrakların Fenerbahçe kulübesine gelmesinin ardından İstanbul'a uçacak.

Fenerbahçe'nin Hidemasa Morita transferinde son durum... Uçak biletleri hazır

Fenerbahçe'nin Hidemasa Morita transferinde son durum... Uçak biletleri hazır ile ilgili etiketler Fenerbahçe Japonya Hidemasa Morita Santa Clara
GÜNÜN VİDEOSU

Reisi'nin cenazesinde bando takımı "Çağrı" müziği detayı!

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin cenazesi Kum’a götürülmek üzere Tahran Mihrabad Havalimanı'na indirildiğinde bando takımı tarafından Çağrı filminin müziği çalındı.