Fenerbahçe'nin Hernanes transferine Terraneo taş koymuş!

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Giuliano Terraneo, transfer listesinde bulunan Hernanes'in temsilcilerinden birisi çıktı. Yapılan görüşmelerde Terraneo, Fenerbahçe'nin umudunu bitirdi.

Fenerbahçe takımda sportif direktör olarak çalışan, ancak kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın direktifiyle görevden alınan İtalyan futbol adamı Giuliano Terraneo, Juventus'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Hernanes'in iki temsilcisinden biri çıktı.

Juventus sportif direktörü Fabio Paratici, Fenerbahçe adına görüşme yapan temsilcilere, oyuncunun transfer bedeli olarak 8 milyon Euro istediklerini; ancak pazarlığa da açık oldukları söyledi ve ekledi: "Siz önce futbolcuyu ikna edin."

TERRANEO: HERNANES KARARINI ÇOKTAN VERDİ

Paratici'nin ikna süreci için temsilcilere verdiği telefon numarasından eski bir tanıdık çıktı. Telefon Terraneo'ya aitti.

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü, kendisini arayan isimlere, "Hernanes çoktan kararını verdi" biçiminde cevap verdi. Terraneo'nun Hernanes için Valencia, O.Lyon ve Genoa'yla görüştüğü öğrenildi. Terraneo, çıkan bu haberlerle ilgili yorum yapmak istemediğini söyledi.

Fenerbahçe'nin Hernanes transferine Terraneo taş koymuş! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Hernanes Terraneo
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.