Fenerbahçe'nin flaş transferi Valbuena sosyal medyayı salladı...

Sezonu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezonda iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Lyon'dan Valbuena'yı takıma katan Fenerbahçe orta sahayı güçlendirdi. Türkiye'ye gelen yıldız oyuncu sosyal medyada büyük ilgi gördü. Fransız futbolcu ile birçok tweet atıldı.

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmaya hazırlanan Fenerbahçe ilk iş olarak güçlü bir orta saha kurmayı hedefliyor. Trabzonspor'dan bedelsiz olarak aldıkları Mehmet Ekici'den sonra Lyon'un yıldız oyunucusu Valbuena'yı istanbula getiren Fenerbahçe, transfer sezonu açılmadan yıldız isimleri takıma katmaya başladı.

Valbuena transferi ile Avrupa'da ses getiren Fenerbahçe bu transfer ile Türkiye'deki futbolseverlerinde dikkatini çekmeyi başardı. Fransız yıldızın transferini sosyal medyada büyük ilgi ile karşılayan Fenerbahçeli taraftarlar kadar bütün taraftarlardan da ilgi gördü.

Sosyal medya kullanıcaları Fenerbahçe'nin yeni transfer Valbuena'yı hedef alarak yaptıkları paylaşımlar sarı-lacivertli tarfatarları sinirlendirirken diğer takım taraftarlarından beğeni buldu

İşte Valbeuna capsleri;

Fenerbahçe'nin flaş transferi Valbuena sosyal medyayı salladı... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sosyal Medya valbuena capsler
GÜNÜN VİDEOSU

Savaşın başından bu yana en büyük saldırı: Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu!

Hizbullah, kısa bir süre önce işgal altındaki Golan Tepeleri'ne 2 baraj halinde 60'a yakın roket fırlatarak 3 askeri üssü hedef aldı. Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen El Meyadin televizyonu, İsrail'in en önemli istihbarat balonunun hedef alınmasının İsrail medyasının savaşın başından beri en büyük saldırı olarak tanımladığını aktardı.