Fenerbahçe’nin efsane kaptanı ölümden döndü! 8 günde Delta Varyantını yendi

Fenerbahçe’nin efsane kaptanlarından olan Onur Kayador’un yakalandığı “Delta varyantı” koronavirüsünü yenerek, ölümden döndüğü ortaya çıktı. Göztepe Devlet Hastanesi’nde 8 gün tedavi gören eski Milli futbolcunun, “Türk aşısını beklediğim için aşı olmamıştım. Ben kalemize gelen koronavirüsüne karşı son anda kafa atarak uzaklaştırdım.” dediği öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Dünyada ve Türkiye’de salgın hastalık koronavirüs ile mücadele bütün hızıyla devam ediyor. Ülkemizde ise özellikle, Delta Varyantı'na karşı alınan önlemler arttırılırken, aşılama çalışmaları da bütün hızıyla devam ediyor.

Fenerbahçe’nin efsane kaptanı ölümden döndü! 8 günde Delta Varyantını yendi

EFSANE KAPTAN DELTA VARYANTI'NA YAKALANDI

Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulmasının yanında aşı olmayanların koronavirüse yakalandıkları biliniyor. Bunun son örneği Fenerbahçe’nin efsane kaptanlarından olan Onur Kayador olduğu ortaya çıktı.66 yaşında olan eski ünlü futbolcu Kayador’un Antalya’dan Isparta’ya yaptığı bir iş seyahati sonrası geldiği İstanbul’da, Delta Varyantı koronavirüsüne yakalandığı ifade edildi.

Fenerbahçe’nin efsane kaptanı ölümden döndü! 8 günde Delta Varyantını yendi - Resim : 2


ONUR KAPTAN 8 GÜN TEDAVİ GÖREREK ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Milli Futbol Takımı ve Fenerbahçe’de oynadığı yıllarda seyircinin çok sevdiği eski kaptan Kayador’un artan ateş, nefes darlığı ve öksürük ile beraber Göztepe Devlet Hastanesi’ne yatırılarak, Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi. Hastanede 8 gün boyunca yoğun kalan ve ateşi 39’a kadar yükselen eski Milli futbolcunun ölümden döndüğü anlaşıldı.

Fenerbahçe’nin efsane kaptanı ölümden döndü! 8 günde Delta Varyantını yendi - Resim : 3


KAPTAN ONUR KAYADOR: KORONAYA KAFA ATTIM!

SuperHaber, Delta Varyantı'na yakalanan ve son anda ölümden dönerek, yeniden yaşama dönen Onur Kayador’a ulaştı.

Efsane kaptan, ”Türk aşısını beklediğim için aşı olmamıştım. Eylül ayında aşı olurum diye düşünüyordum. Ancak Antalya’dan Isparta’ya yaptığım bir seyahat sonrası, Delta Varyantı'na yakalandım. Allah’tan doktorlarımız sayesinde kurtuldum. Ben kalemize gelen koronavirüsünü, son anda kafa atarak uzaklaştırdım.Şu anda Allah’a şükür iyiyim. Aman herkes aşı olsun. Aşı olarak, bu salgın hastalığa karşı korunabiliriz. Başhekim yardımcısı Prof. Dr. Onur Bey, 'Direkten döndün kaptan, aramıza hoş geldin' dedi.” diye konuştu.

Öte yandan Kaptan Onur Kayador’un evine çıkarıldığı ve pazar günü karantinasının biteceği belirtildi.

Fenerbahçe’nin efsane kaptanı ölümden döndü! 8 günde Delta Varyantını yendi - Resim : 4

Fenerbahçe’nin efsane kaptanı ölümden döndü! 8 günde Delta Varyantını yendi ile ilgili etiketler Fenerbahçe kaptan Onur Kayador delta varyantı futbolcu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.