Tuncay Şanlı, Sakaryaspor'un başına geçti!

Yılmaz Vural ile bir toplantı yapan Sakaryaspor, Yılmaz Vural ile anlaşamaması üzerine Tuncay Şanlı ile anlaştı. Şanlı 2. kez takımın başına geçti.

Ercümend Coşkundere ile yollarını ayırdığını duyuran TFF 2. Lig ekibi Sakaryaspor'da yeni teknik adam arayışları sürüyor. Daha önce Yılmaz Vural ile bir görüşme gerçekleştiren Yeşil-Siyahlılar, deneyimli çalıştırıcı ile anlaşma sağlayamadı.

 

TUNCAY ŞANLI İLE YENİ BİR DÖNEM

Spor 264'ün haberine göre Yılmaz Vural ile anlaşamayan Sakaryaspor yönetimi, takımın başına Tuncay Şanlı'yı getirdi. Resmi imzaların ise yarın atılacağı kaydedildi.

Tuncay Şanlı, daha önce 2016-2017 sezonunda Sakaryaspor'u çalıştırmış ve 13 karşılaşmada takımın başında sahada yer almıştı. 13 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde eden Şanlı, 1,69 puan ortalaması yakaladı.

KIRMIZI GRUPTA LİDER

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Sakaryaspor, 32 maçta 21 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 71 puan elde etti. Ligin zirvesinde yer alan Yeşil-Siyahlılar'ın en yakın rakibi Hekimoğlu ile arasındaki puan farkı ise 4.

Tuncay Şanlı, Sakaryaspor'un başına geçti! ile ilgili etiketler futbol Tuncay Şanlı Fenerbahçe Sakaryaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.