Fenerbahçe'nin Batshuayi transferinde yeni gelişme: Golcü oyuncu ile anlaşma sağlandı

Golcü transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Batshuayi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Geçen sezon Beşiktaş forması giyen oyuncu ile analaşan sarı lacivertliler, Chelsea ile son detayları görüşüyor. Fenerbahçe yönetimi transferi bitirip Batshuayi'yi UEFA listesine eklemek için büyük çaba sarf ediyor.

Fenerbahçe, transfer döneminin son günlerinde santrfor için zamanla yarışıyor. 28 yaşındaki Batshuayi ile anlaşmaya varan Fenerbahçe, İngiliz ekibiyle de büyük oranda uzlaşmaya vardı.

Sarı lacivertli yönetim, transferi gün içinde tamamlayıp UEFA listesine ekleyebilmek için büyük çaba harcıyor.

Batshuayi, Avrupa transferinin son saatlerinde Nottingham Forest ile anlaşmış ancak evrakların yetişmemesi sebebiyle transfer gerçekleşmemişti.

Geçen sezon Süper Lig’de Beşiktaş ’ın formasını giyen Michy Batshuayi, 33 maçta 14 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre ise Michy Batshuayi, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Chelsea ve Fenerbahçe arasında son detaylar konuşuluyor.

Fenerbahçe'nin Batshuayi transferinde yeni gelişme: Golcü oyuncu ile anlaşma sağlandı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Chelsea batshuayi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.