Fenerbahçe'nin attığı gol Sergen Yalçın'ı çıldırttı

Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Kupası maçında Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin 45+1'de attığı gole büyük tepki gösterdi.

Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde ilginç anlar yaşandı. Karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında Fenerbahçeli futbolcu Lens, sağ kanatta topla buluştu ancak bir süre sonra rakibi tarafından faulle durduruldu.

Lens de faulü hızlı bir şekilde kullanmak için topu önüne aldı. Bu defa Kayserisporlular hakeme topun durmadığını söyleyerek itiraz ettiler.

"Top durdu mu, durmadı mı" tartışması sürerken 45+1'de Fernandao Kayseri ağlarını havalandırdı.

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın bu duruma çok sinirlendi. Başarılı hoca, ilk yarının bitiş düdüğüyle birlikte hakemlerin yanına koştu. Yardımcısı da Sergen Yalçın ile beraber gitti. İki antrenör hakeme topun durmadığını, golün geçersiz olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin attığı gol Sergen Yalçın'ı çıldırttı ile ilgili etiketler Kayserispor Fenerbahçe Sergen Yalçın Türkiye Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.