Fenerbahçe'nin Arap saçına dönen Livakovic transferinde flaş gelişme! Hırvat basını duyurdu

Hırvat basını Dinamo Zagreb'in Fenerbahçe'den gelen 9 milyon euroluk teklifi kabul ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe' için çok uzun süredir konuşulan ve adeta Arap saçına dönen Livakovic transferinde önemli bir gelişme yaşandı.

Hırvat basınında yer alan habere göre; Hırvat ekibi Dinamo Zagreb'in, Fenerbahçe'nin Dominik Livakovic için yaptığı 9 milyon eurolukl teklifi kabul ettiği belirtildi.

Dominik Livakovic'in sözleşmesinde bulunan '10 milyon euro'ya serbest kalır' maddesine karşı uzlaşmaz tutumlarından vazgeçen Dinamo Zagreb, Fenerbahçe ile uzlaşma yoluna gitti.

Livakovic'in Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu maçları olan AEK maçlarının ardından Fenerbahçe'ye transfer olacağı yazıldı.

DOMİNİC LİVAKOVİC KİMDİR?

Tam adı: Dominik Livaković

Doğum tarihi: 9 Ocak 1995 (28 yaşında)

Doğum yeri: Zadar, Hırvatistan

Boyu: 1,88 m (6 ft 2 in)

Mevkii: Kaleci

Dominik Livaković, kaleci pozisyonunda görev yapan Hırvat millî futbolcudur. Prva HNL takımlarından Dinamo Zagreb'te forma giymektedir.

Profesyonel kariyerine 2012 yılında NK Zagreb takımında başladı. Daha sonra sırasıyla Dinamo Zagreb ve NK Zagreb takımlarında forma giydi.

 

Fenerbahçe'nin Arap saçına dönen Livakovic transferinde flaş gelişme! Hırvat basını duyurdu ile ilgili etiketler Dominik Livakovic Fenerbahçe Hırvatistan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.