Fenerbahçe'nin aradığı forvet! Kadro dışı kaldı geliyor...

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici, Valbuena, Dirar ve Kameni transferlerinin ardından gözler Aykut Kocaman'ın istediği merkez forvete çevrildi. Bu konuda sıcak bir gelişme yaşandı...

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici, Valbuena, Dirar ve Kameni transferlerinin ardından gözler Aykut Kocaman'ın istediği merkez forvete çevrildi. Bu konuda sıcak bir gelişme yaşandı...

KULÜP BULMASI İSTENDİ

Fenerbahçe forvet transferine yoğunlaşırken, listesinde yer alan Bony için flaş bir gelişme yaşandı. Manchester City, Fildişili golcüyü kadro dışı bıraktı. City'nin ABD kampına götürülmeyen Bony'den kendisine kulüp bulması istendi.

bony

Kulübü ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun Fenerbahçe ile bir ön görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Uzun süredir Fenerbahçe'nin takibinde olan Fildişili golcünün Sarı- Lacivertliler'in teklifine olumlu yaklaştığı belirlendi.

Fenerbahçeli yöneticilerin Bony'nin transferi için İngiltere'ye gidecekleri ifade edildi. Fenerbahçe Yönetimi'nin Bony'yi kiralık olarak transfer etmek istedikleri ancak İngiliz kubünün bu teklife nasıl yanıt vereceği merak konusu oldu.

BACCA VE NIANG HALA GÜNDEMDE

Fenerbahçe'de Bony'nin yanı sıra Milanlı Bacca ve Niang da hala gündemden düşürmedi. İtalyan kulübünün satış listesine koyduğu yıldız futbolcunun durumunun yakından takip edildiği belirtilirken Kjaer'in Milan'a satış durumunda bu transferle ilgili yeni gelişmeler olabileceği vurgulandı.

Fenerbahçe'nin aradığı forvet! Kadro dışı kaldı geliyor... ile ilgili etiketler Fenerbahçe bony bacca niang
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.