Fenerbahçe'nin 2003'lü yıldız adayı, performansıyla gündem oldu!

Fenerbahçe'nin Zenit maçındaki performansıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Spor Toto Süper Lig'e 26. haftanın ardından milli ara sebebiyle verilen arada Fenerbahçe, hazırlık maçında Zenit'le karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Jin-ho Jo gösterdiği performansla sosyal medyada Sarı-Lacivertli taraftarların beğenisini kazandı. 

Güney Koreli orta saha için, Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min-jae referans olmuştu. Jin-ho Jo, Jeonbuk Hyundai altyapısından bedelsiz olarak kadroya katıldı.

PROFESYONEL SÖZLEŞME İMZALANDI

Fenerbahçe, Güney Koreli futbolcuyla geçtiğimiz ay profesyonel sözleşme imzaladı. 19 yaşındaki orta saha ile 30 Haziran 2026'ya kadar anlaşma sağlandı.

İLK YARIYA DAMGA VURDU

19 yaşındaki orta saha ilk yarıda yüzde 86'lık bir pas isabet oranı yakaladı. Rakiplerine karşı 2 çalım denemesi yapan Güney Koreli oyuncu 2'sinde de başarılı oldu. Jin-ho Jo ayrıca ilk yarıda 4 ikili mücadele kazandı.

BU SEZON İLK KEZ

Zenit ile oynanan maçta Jin-ho Jo, Jorge Jesus tarafından ilk 11'de görevlendirildi. 19 yaşındaki orta saha bu sezon ilk kez A takım formasını giydi. Öte yandan Jin-ho Jo, Fenerbahçe altyapısında bu sezon 19 maçta oynadı ve 2 gol ile 1 asist üretti.

 

 
Fenerbahçe'nin 2003'lü yıldız adayı, performansıyla gündem oldu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Zenit Hazırlık maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.