Fenerbahçeliler yolda kaldı! Marmaray'da protesto ek seferi zorunlu kıldı

Kadıköy'de Marmaray seferlerinin bitmesi nedeniyle evlerine gidemeyen Fenerbahçeli taraftarlar, bu durumu istasyonun içerisinde protesto etti. İstasyonun içinde bir süre bekleyen taraftarlar için ek sefer düzenlendi.

Kadıköy'de maçın ardından Marmaray seferlerinin bitmesi nedeniyle evlerine gidemeyen Fenerbahçeli taraftarlar, bu durumu istasyonun içerisinde protesto etti. İstasyonun içinde bir süre bekleyen taraftarlar için ek sefer düzenlendi. 

Fenerbahçeliler yolda kaldı! Marmaray'da protesto ek seferi zorunlu kıldı

TARAFTARLAR SEFERLERİ BİTMESİYLE ZOR DURUMDA KALDI

Fenerbahçe-Ümraniyespor maçının bitmesinden sonra evlerine gitmek için Marmaray'ı seçen taraftarlar, saat 00.00'dan sonra seferlerin bitmesi dolayısı ile zor durumda kaldı.

Fenerbahçeliler yolda kaldı! Marmaray'da protesto ek seferi zorunlu kıldı - Resim : 2

BEKLENEN TREN BİR TÜRLÜ GELMEDİ, TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

Söğütlüçeşme istasyonuna gelen taraftarlar, bir sefer daha bulunduğunun belirtilmesi üzerine biletlerini basarak turnikeden giriş yaptı. Ancak beklenen tren bir türlü gelmeyince taraftarlar bu kez duruma tepki gösterdi.

Fenerbahçeliler yolda kaldı! Marmaray'da protesto ek seferi zorunlu kıldı - Resim : 3

EK SEFER DÜZENLENECEĞİ YÖNÜNDE DUYURU YAPILDI

Bu bekleyiş yerini protestoya bırakırken, taraftarlar ek sefer düzenleneceği yönündeki duyurunun ardından rahat bir nefes aldı. İstasyonu dolduran Fenerbahçeli taraftarlar, ilerleyen dakikalarda belirtilen ek seferin gelmesi ile evlerinin yolunu tuttu.

Fenerbahçeliler yolda kaldı! Marmaray'da protesto ek seferi zorunlu kıldı - Resim : 4

DHA

Fenerbahçeliler yolda kaldı! Marmaray'da protesto ek seferi zorunlu kıldı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kadıköy Marmaray protesto fenerbahçe taraftarı ek sefer
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.