Fenerbahçeliler hıncını Aatıf'tan çıkardı!

Fenerbahçe'nin Adanaspor karşısında maçı uzun bir süre 2-1 geriden takip etmesi Kadıköy'deki taraftarları sinirlendirirken seyirciler, hıncını Aatıf'tan çıkardı.

Fenerbahçe taraftarları Aatıf Chahechouhe’ya büyük tepki gösterdi. Stattaki az sayıda taraftar takımın 2-1 geriye düşmesi ile birlikte tepkisini gizlemedi. Sarı-lacivertli taraftarlar sürpriz bir şekilde ilk 11’de maça başlayan Faslı oyuncuyu ıslıkladılar.

Takımdan gitmeyi reddederek Mehmet Ekici transferini de etkileyen 30 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe taraftarlarının hışmına uğradı. Mücadelenin ilk bölümlerinde her şey normal gitmesine karşın uzun bir süre maçı geriden seyreden takım, taraftarları sinirlendirdi.

ÇIKARKEN YUHLANDI

Tepkilerin bitmemesinin ardından teknik direktör Dick Advocaat başarılı futbolcuyu 64’üncü dakikada oyundan aldı. Aatıf ise bu olaya alkışla karşılık verdi.

Fenerbahçeliler hıncını Aatıf'tan çıkardı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Adanaspor Aatif Chahechouhe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.