Josef de Souza'dan flaş Beşiktaş açıklaması

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Josef de Souza, ülkesinde yayım yapan Globo Esporte'ye olaylı Beşiktaş derbisinden Türkiye'deki hayatına kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Josef de Souza, ülkesinde yayım yapan Globo Esporte'ye olaylı Beşiktaş derbisinden Türkiye'deki yaşantısına kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu.

Josef de Souza'dan flaş Beşiktaş açıklaması

Josef, Ülker Stadyumu'nda yarıda kalan ve daha sonrasında Beşiktaş'ın 57. dakikadan itibaren tekrarına çıkmadığı derbi mücadelesiyle ilgili Siyah Beyazlıları eleştirdi.

"Bunlar, onların stadyumunda da oldu." diyen Brezilyalı futbolcu, "Ancak biz sahayı terk edip oynamayacağız demedik." ifadelerini kullandı.

Maçın tekrarının doğru karar olduğunu söyleyen orta saha oyuncusu, bununla birlikte "Keşke böyle bir problem hiç yaşanmamış olsaydı." şeklinde konuştu.

Josef de Souza'dan flaş Beşiktaş açıklaması - Resim : 2

Souza, bununla birlikte seyircilerin sahaya gerçekten müdahale ettiğini belirtti. Brezilyalı yıldız, bununla birlikte aynı durumun Türkiye'deki hemen her statta yaşandığını söylerken şunları kaydetti:

"Ne yazık ki bunlar, normal hâle geldi. Taraftarlar, rakip oyuncu korner atmaya giderken sahaya yabancı madde atıyor. Ama bu sadece bizde değil, hemen her takımın stadında oluyor. Stadımızda yaşananlar maalesef daha büyük probleme neden oldu çünkü bu sefer işin içinde rakip takımın teknik direktörü vardı. Daha önce Fenerbahçe antrenörü de başına darbe almıştı ama oyun devam etmişti."

Souza, aynı derbide Pepe'nin kendisine yaptığı müdahalenin ardından gördüğü kırmızı karta yönelik olaraksa şu yorumları yaptı:

"Açıkçası çok fütursuzca bir müdahale yaptı. Açıkçası ilk maçtan kalan bir hissiyatı olup olmadığını bilmiyorum. Aynı maçta Quaresma da beni tekmelemişti. Benim o pozisyonda bir müdahalem var mıydı, bilmiyorum. Ama Pepe çok abartılı bir şekilde topa girdi. Ne mutlu ki hakem de bunu gördü ve Pepe'yi oyundan attı."

 

Josef de Souza'dan flaş Beşiktaş açıklaması ile ilgili etiketler Fenerbahçe Josef de Souza
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.