Fenerbahçeli Van der Wiel kantarın topuzunu kaçırdı! Artık kadro dışı!

Lig'de bu hafta Atiker Konyaspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de Gregory van der Wiel kadro dışı bırakıldı.

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 8. haftasında Atiker Konyaspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe'de bugün yapılan idmana Gregory van der Wiel katılmadı. Hollandalı Teknik Direktör Dick Advocaat da yıldız oyuncuyu kadro dışı bıraktı.

Fenerbahçe, 4-1 yenildiği Manchester United karşısına 17 kişilik kadro ile çıkarken, İngiltere'ye götürülmesine rağmen Gregory van der Wiel kadro dışı kalmıştı.

Teknik heyet tarafından performansı beğenilmediği için UEFA Avrupa Ligi’nde Manchester United karşısında kadroya alınmayan Gregory van der Wiel’i Fenerbahçe yönetimi de uyarmıştı.

Lens, Sow, Volkan Şen ve Salih, Konya'ya götürülüyor

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları geçen Lens, Sow ve Salih, son antrenmanda takımla çalıştı ve Konya'ya götürülecek. Bu 3 futbolcu da teknik direktör Dick Advocaat’ın şans vermesi durumunda forma giyebilecek. Volkan Şen de son durumu gözetilerek kadroya dahil edildi.

Fenerbahçe'nin 19 kişilik Atiker Konyaspor kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Salih Uçan, Alper Potuk, Volkan Şen, Aatif Chahechouhe, Jeremain Lens, Moussa Sow, Robin van Persie, Emmanuel Emenike.

Kaynak: Fanatik / Yusuf Dursun

Fenerbahçeli Van der Wiel kantarın topuzunu kaçırdı! Artık kadro dışı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Van der Wiel
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.