Fenerbahçeli taraftarların otobüsüne Osmangazi Köprüsü'nde sopalı, bıçaklı, yangın tüplü saldırı! Kulüpten resmi açıklama

İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe-Karagümrük ve Trabzonspor-Altay maçlarını izlemek için yola çıkan iki takım taraftarı arasında bir benzin istasyonunda olaylar çıktı. Bordo-mavili taraftarlar, Fenerbahçelilerin ve çocukların da bulunduğu otobüsün içine "Bize her yer Trabzon" diyerek yangın tüpü sıktı. Yaşananlar sonrası sarı-lacivertli kulüp, taraftarları için geçmiş olsun mesajı yayınlayarak konunun takipçisi olunacağını belirtti.

Fenerbahçe, Edremit'ten İstanbul'a gelen sarı-lacivertli taraftarları taşıyan otobüse, Osmangazi Köprüsü yakınlarında Trabzonspor formalı kişiler tarafından bıçaklı, sopalı bir saldırı gerçekleştirildiğini belirterek olayı kınadığını açıkladı.

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA:

"Futbol Takımımızın bugün stadımızda oynayacağı Fatih Karagümrük maçını izlemek için Edremit'ten yola çıkan Fenerbahçe taraftarını taşıyan Edremit Derneğimizin otobüsüne, Osmangazi Köprüsü'nde Trabzonspor formalı kişiler tarafından bıçaklı, sopalı bir saldırı gerçekleşmiştir.

Otobüste bulunan, bu saldırıya maruz kalan tüm taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İçerisinde kadın ve çocuk taraftarlarımızı da taşıyan otobüsün camlarını kıran, otobüsün içine kadar girerek yangın tüpü sıkan taraftar görünümlü saldırganları kınıyor; gereken cezayı almaları için Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu konunun takibinde olacağımızı tüm kamuoyuna duyuruyoruz."

Fenerbahçeli taraftarların otobüsüne Osmangazi Köprüsü'nde sopalı, bıçaklı, yangın tüplü saldırı! Kulüpten resmi açıklama ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Osmangazi Köprüsü Edremit Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.