Fenerbahçeli taraftarlardan TRT Spor'a sosyal medya üzerinden 5 yıldız tepkisi

Fenerbahçe, 28 Türkiye şampiyonluğunun karşılığı olarak 5 yıldızlı logo kullanımını hayata geçirdiğini duyurmuştu. Bu durum birçok sporseverin tepkisine yol açmıştı. Bu kez de sarı-lacivertli taraftar tepki gösterdi. Fenerbahçe'ye gönül verenler sosyal medya üzerinden TRT Spor'a sitem etti. 5 yıldızlı logoyu kullanmayan kanala Twitter'dan #HaddiniBilTrtSpor etiketiyle tepki mesajları atıldı.

Fenerbahçe, 1959 yılı öncesinde kazandığı şampiyonlukların Süper Lig'e dahil edilmesi, bundan doğan maddi ve manevi taleplerinin karşılanması için Türkiye Futbol Federasyonu'na daha önceden de başvuruda bulunmuştu. Birçok medya kuruluşunun Fenerbahçe’nin 5 yıldızlı logosunu kullanmaya başlaması, özellikle Galatasaraylı taraftarlar olmak üzere birçok sporseverin tepkisine yol açmıştı.

Fenerbahçeli taraftarlardan TRT Spor'a sosyal medya üzerinden 5 yıldız tepkisi

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, bu sezon itibarıyla Türkiye Futbol Federasyonunun kurulduğu 1923 yılından bugüne kadar uzanan 100 yıllık sürede kazandığı 28 Türkiye şampiyonluğunun karşılığı olan beş yıldızlı logo kullanımını hayata geçirmiştir. Değerli paydaşlarımız olan tüm basın yayın kurum ve kuruluşlarından, kulübümüzün bu kararına hassasiyetle yaklaşmalarını; armamızı mecralarında bu şekliyle kullanmalarını rica ediyoruz." ifadeleri yer almıştı.

Fenerbahçeli taraftarlardan TRT Spor'a sosyal medya üzerinden 5 yıldız tepkisi - Resim : 2

FENERBAHÇE TARAFTARINDAN BÜYÜK TEPKİ

Öte yandan, TRT Spor'un yayınından sonra bu kez de sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medya üzerinden büyük bir tepki gösterdi. 5 yıldızlı logoyu kullanmayan kanala Twitter'dan #HaddiniBilTrtSpor etiketiyle tepki mesajları atıldı. Yayında sırasında diğer takımların logosunun tamamen kullanılması ve Fenerbahçe'nin logosunun haberlerde hiç kullanılmaması, sarı-lacivert renklere gönül verenleri adeta çileden çıkardı.

NTV DE YILDIZLARDAN DOLAYI BOYKOT EDİLMİŞTİ

Sosyal medya kullanıcıları, Twitter'da Fenerbahçe'nin 5 yıldızlı logosunu paylaşıp #NTVBoykot hashtagi (etiket) altında NTV'yi boykot çağrısı yapmıştı. Paylaşımlarda; “NTV de Spor Bakanlığı ve TFF’nin tescil etmediği Fenerbahçe’nin 5 yıldızlı logosunu kullandı. Taraflı medya istemiyoruz, haddinizi bilin!” ifadeleri yer almıştı.

Fenerbahçeli taraftarlardan TRT Spor'a sosyal medya üzerinden 5 yıldız tepkisi - Resim : 3

 

 

 

Fenerbahçeli taraftarlardan TRT Spor'a sosyal medya üzerinden 5 yıldız tepkisi ile ilgili etiketler Fenerbahçe TRT Spor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.