Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'tan kura sonrası çok konuşulacak Dinamo Kiev tepkisi!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki rakipleri belli oldu. Jorge Jesus'un öğrencileri, B Grubu'nda Dinamo Kiev, Rennes ve AEK Larnaca ile eşleşti. Sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcusu Mert Hakan Yandaş da, grup kuraları çekilmesinin ardından sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu.

Temsilcimiz B Grubu'nda; Dinamo Kiev, Rennes ve AEK Larnaca ile bir üst tura çıkabilme mücadelesi verecek. Kura çekiminin tamamlanmasının ardından Fenerbahçe'nin yıldız isimlerinden Mert Hakan Yandaş, Twitter hesabından çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.

DİNAMO KİEV İLE KOZLAR YENİDEN PAYLAŞILACAK

Fenerbahçe ile Dinamo Kiev bu sezon üçüncü kez kozlarını paylaşacak. Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda Ukrayna temsilcisi ile karşı karşıya gelen temsilcimiz, golsüz biten maçın rövanşında Kadıköy'de uzatmalarda Dinamo Kiev'e 2-1 yenilerek dev organizasyona havlu atmıştı.   

Austria Wien maçında çok güzel bir gole imza atan Yandaş, Twitter'dan grupta yer alan takımları paylaşırken, Dinamo Kiev'in yanına 'merhaba' emojisi attı. Bu paylaşım adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'tan kura sonrası çok konuşulacak Dinamo Kiev tepkisi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Dinamo Kiev Mert Hakan Yandaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.