Fenerbahçeli Kim Min-jae'in yeni adresi Ligue 1 ekiplerinden Rennes kulübü oldu!

Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim Min-jae gelecek sezon Ligue 1'de forma giyecek. Sarı-lacivertliler Rennes kulübü ile anlaşmaya varırken, 25 yaşındaki savunmacının bonservis ücreti de belli oldu.

Adı birçok kulüple anılan Kim Min-jae'in yeni takımı belli oldu. Geçen sezon başında Çin'den Fenerbahçe'ye transfer olan Güney Koreli savunmacı sergilediği performansla kısa sürede Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmişti. Birçok Avrupa kulübünün radarında olan Kim Min-jae yeni sezonda Ligue 1'de top koşturacak.

LIGUE 1 KULÜBÜ RENNES İLE ANLAŞMAYA VARILDI

Fransız ekibi Rennes, Kim Min-jae için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı. Bir süredir oyuncuyla ilgilenen Rennes, sarı-lacivertli kulüple finansal şartlarda mutabakata vardı. Bu gelişmenin ardından oyuncunun sağlık kontrolleri ve imza için Fransa'ya gitmesi bekleniyor.

FENERBAHÇE, KIM MIN-JAE'NİN TRANSFERİNDEN 19 MİLYON EURO KAZANACAK

Rennes'e transferi an meselesi olan Kim Min-jae'in bonservis bedeli belli oldu. Rennes, oyuncunun kontratındaki serbest kalma bedelini devreye soktu. Fransız ekibi bu transfer için Fenerbahçe'ye, 10 milyon Euro'su peşin geri kalan 9 milyon Euro'su 1 yıla yayılacak şekilde ödeme yapacak. Transferin gerçekleşmesiyle birlikte sarı-lacivertliler kasasına toplam 19 milyon Euro girecek. Kim Min Jae, Fenerbahçe son onayı verirse yarın sağlık kontrolü için Fransa'ya uçacak.

Fenerbahçeli Kim Min-jae'in yeni adresi Ligue 1 ekiplerinden Rennes kulübü oldu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer rennes Kim Min Jae
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.