Fenerbahçeli eski futbolcu Diego Lugano'dan flaş iddia! Jorge Jesus gerçeğini açıkladı

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Diego Lugano, Brezilya basınına yaptığı açıklamalarda Jorge Jesus ile ilgili flaş iddiada bulundu. Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye gelme durumuyla ilgili konuşan Diego Lugano, Jorge Jesus'un gelecek sezon öncesi bir anlaşmaya yakın olmadığını söyledi. Diego Lugano'nun bu açıklamasının ardından Fenerbahçe ve Jorge Jesus cephesinden nasıl bir cevap geleceği merakla beklenmeye başlandı.

Fenerbahçe'de camianın bir bölümü İsmail Kartal ile devam edilmesini isterken, bir bölüm ise Jorge Jesus'un takımın başına geçmesini arzuluyor.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Diego Lugano, Jorge Jesus ve Fenerbahçe hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu. Fenerbahçe'nin Uruguaylı eski savunma oyuncusu Diego Lugano, Jorge Jesus ihtimalinin oldukça düşük olduğunu öne sürdü.

ESPN Brasil'de katıldığı programda Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye gidip gitmeyeceği konusuyla alakalı konuşan Lugano, şu anda bir anlaşma ve anlaşmaya yakın bir durum da olmadığını söyledi. 

 

 

 

Fenerbahçeli eski futbolcu Diego Lugano'dan flaş iddia! Jorge Jesus gerçeğini açıkladı ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe jorge jesus diego lugano
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.