Fenerbahçe'den transferde son gün bombası! Fırsat transferi için imza an meselesi

Fenerbahçe, Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü ile kadroya istediği ana takviyeleri yaptı. Yönetim artık ara transfer döneminin son gününde fırsat peşinde koşacak. Eğer uygun şartlar oluşursa, Sarı-Lacivertliler sürpriz bir bomba patlatabilir.

Fenerbahçe, ara transfer döneminin hem en hızlı hem de en sükseli takımlarından biri oldu. Rade Krunic ve Leonardo Bonucci’ye kısa sürede imzayı attıran Fenerbahçe, ardından Çağlar Söyüncü’ye de Çubuklu’yu giydirerek öncelikli gördüğü takviyeleri bitirdi. Kanarya, Serdar Dursun’u da kadrosuna katacak. Ancak transfer döneminin son günü olan bugün, sürpriz bir hamle de gelebilir. Yönetimin ‘fırsat transferi’ için arayışta olduğu öne sürüldü.

Partizan’ın yıldızı Matheus Saldanha, listedeki 1 numaralı isim konumunda. Çok zor olsa da Brezilyalı yıldız için bir girişim daha yapılabilir. Fenerbahçe’nin ayrıca özellikle Suudi Arabistan pazarını taradığı kaydedildi.

Suudiler son dönemde dünyaca ünlü yıldızları ülkeye getirerek büyük sükse yaptı. Bu ülkedeki transfer pazarında hareketlilik arttı. Hücum hattını güçlendirmeyi planlayan Sarı-Lacivertliler’in, Al-Hilal forması giyen 27 yaşındaki kanat oyuncusu Michael’in durumunu araştırdığı iddia edildi.

Ayrıca Al-Ittihad’lı kanat oyuncusu Jota ve Al-Okhdood’lu bir başka kanat oyuncusu Alex Collado’nın da adaylar arasında yer aldığı öne sürüldü.

Yönetim gerekli takviyeleri yaptığı için son gün sadece iyi bir fırsat çıkması halinde bunu değerlendirmeye çalışacak.

Saldanha, bu sezon Partizan formasıyla çıktığı 25 maçta 15 gol ve 5 asiste imza attı.

Michael, bu sezon Al-Hilal forması giydiği 25 maçta 4 gol, 7 asistlik katkı yaptı.

Jota, bu sezon Al-Ittihad ile çıktığı 11 maçta 2 kez ağları havalandırdı.

Alex Collado ise Al-Okhdood forması ile 19 maçta forma giydi ve 1 asist üretti.

(Fanatik)

Fenerbahçe'den transferde son gün bombası! Fırsat transferi için imza an meselesi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.