Fenerbahçe'den Moses açıklaması!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, transferde de hareketli günler geçiriyor. Önümüzdeki yıl transferde fire vermek istemeyen yönetim işi sağlama alma hedefinde. Süper Lig'de zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe'de, transfer çalışmaları da devam ediyor. Adı Fenerbahçe ile anılan Victor Moses için sarı-lacivertli takımdan açıklama geldi.

Dominik Livakovic, Ryan Kent, Mehdi Taremi ve Wilfried Zaha gibi isimlerle Kanarya'nın ilgilendiği belirtildi. Bu futbolcuların yanı sıra  Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Victor Moses'ı transfer etmek istediği bildirilmişti. Konuya dair Fenerbahçe'den açıklama geldi. Sarı lacivertlilerin yöneticisi Selahattin Baki, 32 yaşındaki oyuncunun transferine ilişkin konuştu.

BAKİ'DEN MOSES SÖZLERİ

A Spor'dan Kubilay Açıkgün'ün derlediği habere göre Selahattin Baki, Rus basınına Victor Moses ile ilgilenmediklerini açıkladı. Sport-express'e konuşan Baki, "Victor Moses ile ilgilenmiyoruz, şu anda Moses'ın oynadığı bölgeye bir futbolcu aramıyoruz" dedi.

Böylelikle Fenerbahçe'de Victor Moses defteri açılmadan kapanmış oldu. Moses 2019-2020 sezonunda 6 ay sarı lacivertli formayı giymişti 2024 yılına kadar Rus ekibi Spartak Moskova ile sözleşmesi bulunan Nijeryalı oyuncu bu sezon çıktığı 8 karşılaşmada 2 gol kaydetti.

Fenerbahçe'den Moses açıklaması! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Victor Moses
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.