Fenerbahçe'den koreografi!

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı ağırladığı dev derbi öncesinde sarı-lacivertli taraftar "Kaderinden kaçamazsın" koreografisiyle 19 yıllık yenilmezlik serisine vurgu yaptı.

Fenerbahçe- Galatasaray derbisi öncesi nefesler tutuldu. Tüm Türkiye'nin gözlerini çevirdiği derbi öncesinde Fenerbahçe taraftarları görsel şov hazırladı.

"KADERİNDEN KAÇAMAZSIN"

Sarı-lacivertlilerin yaptığı koreografide "Kaderinden kaçamazsın" ifadeleri yer aldı. Kale arkasında yapılan çalışmada da elinde aslan tutan bir Fenerbahçe taraftarı temsil edildi ve yanlarında 99 ile 18 yılları yazıldı.

fenerbahce-den-galatasaray-koreografisi-10667277_7275_m
Fenerbahçe, 1999'dan bu yana evinde kaybetmediği Galatasaray karşısında hem 19 yıllık serisini sürdürmek hem de arasındaki puan farkını 3'e düşürmenin peşinde. Ligin lideri Galatasaray ise Fatih Terim yönetiminde yıllar süren galibiyet hasretine son vermek için sahaya çıkarken aynı zamanda liderliğini de sürdürmek istiyor.

Fenerbahçe'den koreografi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray koreografi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.