Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci'ye büyük zam! Maaşı iki katından fazla artacak

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci'nin maaşına zam yapılacak. 2025 yılında bitecek olan sözleşmesi uzatılacak olan İrfan Can Kahveci'nin maaşı da 17 milyon TL'den 50 milyon TL'ye yükseltilecek.

Fenerbahçe, sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında sona erecek olan İrfan Can Kahveci ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'den yılda 15 milyon TL kazanan İrfan Can, Euro bazında ilk başta 1.7 milyon kazanırken kurun değişmesiyle bu rakam 900 bin Euro'ya gerilemişti.

50 MİLYON LİRAYA YÜKSELTİLECEK

Sarı-Lacivertli yönetim yeni sözleşmede 1.7 milyon Euro rakamını baz alıp milli futbolcuya yıllık 50 milyon TL ödemeyi planlıyor. Kısa bir süre içinde bu sözleşmesinin imzalanacağı ve sözleşmenin yeni sezondan itibaren geçerli olacağı da gelen haberler arasında.

İMZA İLE ÖDÜLLENDİRİLECEK

En başarılı sezonunu yaşayan İrfan Can Kahveci, bu sezon 36 resmi maçta 13 gol atarken 7 de asist yaptı. Sezon başında taraftarlarla sorun yaşamasına rağmen milli futbolcu müthiş bir performans ortaya koyarak adeta Sarı-Lacivertliler'in sevgilisi haline geldi. Fener yönetimi de İrfan Can'ın bu performansını yeni sözleşme ile ödüllendirecek. 

(Takvim)

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci'ye büyük zam! Maaşı iki katından fazla artacak ile ilgili etiketler İrfan Can Kahveci Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.