Fenerbahçe'den Galatasaray'a koreografi misillemesi!

Fenerbahçeli taraftarlar, derbide Galatasaray'ın ilk maçtaki Rocky Balboa'lı koreografisine misilleme yapacak.

Ligin kaderini belirleyecek derbiye Fenerbahçe taraftarının ilgisi büyük. Dün genel satışa çıkan biletler tükenme noktasına geldi. Kadıköy'de bu sezonun rekoru, 44 bin 718 seyirciyle 6. haftadaki Beşiktaş derbisindeydi. Cumartesi günkü Galatasaray maçında rekorun kırılması bekleniyor.

GALATASARAY ROCKY KOREOGRAFİSİ YAPMIŞTI

Sarı-Lacivertli taraftarlar, bu özel maç için koreografi de hazırlıyor. Sezonun ilk yarısında Aslantepe'de oynanan ve golsüz sona eren mücadelede Galatasaray taraftarları, Rocky Balboa figürlü, "Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor. Ayağa kalk" ifadelerinin yer aldığı bir koreografiye imza atmıştı.

jdyt-xOII_cover

FENERBAHÇE'DEN MİSİLLEME GELİYOR

Fanatik'in haberine göre; Sarı-Lacivertliler'in cumartesi günkü dev mücadele için özel bir tribün şov hazırladıkları öğrenildi. Fenerbahçe cephesinin, Rocky'li koreografiye misilleme yapacağı iddia edildi. Taraftar gruplarının derbi koreografisini sır gibi sakladıkları kaydedildi.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a koreografi misillemesi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray koreografi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.