Fenerbahçe'den Galatasaray ve TFF'ye şok açıklama: "Bir takım lehine bu kadar açık ve net bir kayırma daha önce görülmemiştir"

Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticisi Selahattin Baki, kulübün resmi hesabından bir açıklama yayımladı. PFDK'nın Mauro Icardi'ye 1 maç ceza vermesi konusuna değinen Selahattin Baki, Galatasaray'ı ve Türkiye Futbol Federasyonu'nu hedef aldı.

Galatasaray'ın Ankaragücü maçında tribünlere hareket yaptığı iddiasıyla PFDK'ya sevk edilen Mauro Icardi, 1 maçlık ceza aldı. Bu karar sonrası Türk futbol kamuoyu ayağa kalktı. Ceza verilmemesi gerektiğini savunan Galatasaray cephesine karşılık 1 maçlık cezayı az bulan taraf arasında ipler gerildi. Her iki taraf da Türkiye Futbol Federasyonu'na tepki gösterdi.

FENERBAHÇE'DEN ÇOK AĞIR AÇIKLAMA

Bu konu üzerine Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi Selahattin Baki, resmi hesaptan bir açıklama yayımladı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Galatasaray'ı hedef alan Baki, gündeme bomba gibi düşen sözler sarfetti.

İşte Selahattin Baki'nin açıklaması:

Rakip tribünlere yapılan UTANMAZ harekete verilen bir (1) maçlık cezanın hikayesi, fotoğraftaki hayranlıkta gizli…  

Bir örneği daha yok demiştik, tarafsız olması gerekenlerin ortaya koyduğu bu duruşun. 

Şampiyonluk yarışını etkileyebilecek kural tanımayan bu hukuksuzluk, bir takım lehine bu kadar açık ve net bir kayırma daha önce görülmemiştir.

Bugün, sözün bittiği yerdeyiz! 

Bu saygısızlık sadece Ankaragücü tribünlerine değil, Türk sporuna ve tüm sporseverlere yapılmıştır.  

Mehmet Büyükekşi ve TFF çatısı altında Türk futbolunu yönetenler; 

Saha içinde ve dışındaki tüm kararlarınızın, bir takımı kayırma, o takımı şampiyon yapma refleksiyle alındığını kamuoyu bir kez daha görmüştür. 

Fenerbahçe'den Galatasaray ve TFF'ye şok açıklama: "Bir takım lehine bu kadar açık ve net bir kayırma daha önce görülmemiştir" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Mehmet Büyükekşi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.