Fenerbahçe'den Fred ve Becao açıklaması: Birinde tendon kopması, diğerinde yırtık...

Fenerbahçe, sakat oyuncular Rodrigo Becao ve Fred'in son durumuyla ilgili açıklama yaptı. Becao'nun hamstring grubunda tendon kopması, Fred'in ise kasık bölgesinde 2. derece yırtık tespit edildiğini duyuruldu.

Fenerbahçe'den Becao ve Fred'in sakatlık durumuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel Futbol A Takımımızda Siltaş Yapı Pendikspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncularımızın Acibadem Hastanesinde görüntülemeleri gerçekleştirilmiştir.

Yapılan tetkikleri neticesinde; Rodrigo Becao’nun Hamstring grubundan (biseps femoris) tendon kopması, Fred Rodrigues’in kasık bölgesinde 2. derece yırtık tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavi süreçleri başlatılmıştır.
Aynı karşılaşmada oyundan çıkmak zorunda kalan bir diğer oyuncumuz Samet Akaydın da ise herhangi bir bulgu tespit edilmemiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

İLK DEVREYİ KAPATTI

Yağız Sabuncuoğlu'nun bildirdiğine göre, Fred en az 2 hafta forma giyemeyecek.

Rodrigo Becao ise en az 2.5 ay sahalardan uzak kalacak ve ilk devreyi kapatmış olacak.

Fenerbahçe'den Fred ve Becao açıklaması: Birinde tendon kopması, diğerinde yırtık... ile ilgili etiketler Fred Fenerbahçe sakatlık
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.